Κατα τα έτη 2008-2014 η ιατρός συμμετείχε ενεργά στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική Georg-August Universitaet Goettingen στην κλινική εκπαίδευση (πρακτική και θεωρητική) των ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ του Πανεπιστημίου για το μάθημα της ΩΡΛ.Απο το 2009 η ιατρός ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΒΟ.ΤΟΞ. της Γερμανικής ΩΡΛ Εταιρείας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, συνδιοργανώνει μαζί με τον πρωτοστάτη στην χρήση του ΒΟ.ΤΟΞ. στο ΑΝΣ, Καθηγητή ΩΡΛ Κο. Laskawi το ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΒΟ.ΤΟΞ. ΣΤΗΝ ΩΡΛ, το οποίο ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΩΡΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ.

Το 2017 η ιατρός κλήθηκε απο την ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, να διαμορφώσει την διδακτέα και εξεταστεα ύλη των υποψηφίων υποειδικότητας Αισθητικής Ιατρικής για την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΤΟΧ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.

Απο τον Μάρτιο του 2017 η ιατρός εξελέγη ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΤΟΥΛΙΝΚΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ ΕΛ.Ε.ΜΕ.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ., με σκοπό την εκπαίδευση ενδιαφερόμενων ΩΡΛ συναδέλφων στην ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της ΤΟΞΙΝΗΣ στην ΩΡΛ.